Műszempilla építő verseny Magyarországon

Műszempilla építő verseny Magyarországon

A Műszempilla építő verseny Magyarországon nem számít annyira elterjedt rendezvénynek mint azt sokan első hallásra gondolnák. Annak ellenére sem, hogy az országban számtalan remek műszempilla építő szakember tevékenykedik. A műszempilla építés világa az elmúlt 6-8 évben lett ismert igazán. Ezek voltak azok az évek ahol az események felgyorsultak. Mindez nem Magyarországon de nemzetközi szinten is szinte minden országban ugyanígy alakult. Ezalatt az idő alatt csatlakoztak új szakemberek, léptek be különböző műszempilla építő területekre. Gondolunk itt nem csak a szakmai és ügyfél megközelítésű műszempilla építésre, de a webshopok által újabb és újabb termékkínálatok bevezetésére is. Mára a műszempilla építő szakmai közösség rengeteg kiváló szakembert tudhat magáénak. Ezek a szakemberek viszont vágynak az elismerésekre, amiket a különböző élő műszempilla építő versenyeken tudnak begyűjteni igazán. Ezt teszi lehetővé a LashAgora Magyarországon egy igazán különleges rendezvénysorozattal, ahova mindenkit szeretettel várunk.

Miért jó ma műszempilla építő versenyen részt venni?

Egy szakember számára a legnagyobb elismerést ebben a szakmában mindig is az élő versenyzeken elért eredmények adták. Nagyon fontos az ügyfelek visszajelzései „jajj drágám ez szenzációsan szép, sosem volt még ilyen pillám”, de úgy gondoljuk, hogy az igazi elismerést az élő versenyeken lehet begyűjteni. Ezt az elismerést sem az ügyfeleink sem pedig az online versenyek nem helyettesíthetik.

A LashAgora élő versenyei adnak egy különleges lehetőséget arra, hogy nemzetközi szinten is megmutathathassa minden szakember tudásának legjavát. Itt nyílik lehetőség olyan mester szintű szempilla építő szakemberekkel felvenni a kapcsolatot ami máshol nem vagy csak nagyon nehezen történhetne meg. Biztos sokan sok féle kérdést szeretnének feltenni a zsűri tagjainak.

A műszempilla építő verseny Magyarországon mindezek miatt egy kiemelkedő esemény, mely azon túl, hogy egy egyedülállóan magas szinvonalú verseny, biztosítja a kommunikációs lehetőségeket szakmai szinten minden résztvevőnek.

Online vagy élő verseny?

Az elmúlt évek sok számos területen átalakították az életünket, igaz ez a műszempilla építő versenyekre is. Sokkal nagyobb teret kaptak az online versenyek az élők pedig a háttérbe szorultak. Mindez azért lassan kezd helyreállni, és visszatérnek a régi fantasztikus hangulatban telt élő versenyek. Miért fontos azt tisztázni, hogy egy élő verseny teljesen más kategória mint egy online? Mert az a jellegéből is adódik, hogy az online verseny számos összetevőt nem követel meg amit egy élő igen. Alapvetően a legfontosabb különbség az, hogy az élő versenyen adott időintervallumon belül és adott környezetben kell megépítened a szempilla szettedet. Mindenkinek pontosan ugyanazok a versenyzési feltételek és paraméterek állnak rendelkezésre.

Az online szempilla verseny számos tényező szempontjából könnyebb munkavégzést tesz lehetővé. Továbbá az élő verseny további olyan lehetőségeket rejt mint a kollégákkal való találkozás, a versenyszellem és hangulat, a kommunikációs lehetőségek, a buli, a szempillás közeg. Ezek mind mind kimaradnak egy online verseny esetében. Mi azt gondoljuk, hogy az igazi megmérettetés az élő versenyben rejlik. Pontosan ezért is törekszünk arra, hogy a LashAgora Magyarországon egy olyan verseny legyen ahol a nyertesek valóban különleges és megérdemelt díjakkal térjenek haza.

Műszempilla építő konferencia

A műszempilla építő verseny szerves része a konferencia is, melyen minden versenyző és érdeklődő részt tud venni. A konferencia alatt neves nemzetközi oktatók és professzionális szempilla építők tartanak előadásokat. Az előadások tolmáccsal Magyar nyelven zajlanak és halgathatóak végig, így nem kell aggódni azon, hogy valaki nem értené az előadót.

A konferenciára külön jegyet biztosítunk azok számára akik nem indulnak el a versenyen, de szívesen végighallgatnák az előadókat.

Az konferencia egy teljes napot ölel fel, ahol folyamatosan egymást követve zajlanak az előadások. Az előadókkal külön személyesen is lesz lehetőség beszélni, kérdéseket feltenni, vagy tapasztalatokat megosztani.

Műszempilla építő verseny Magyarországon

Miért érdemes eljönnöd a LashAgora műszempilla építő versenyre

Elsősorban a versenyszellem és a hangulat miatt. Azért, hogy együtt legyél a szempilla építő közösség tagjaival, hogy információkat szerezhess, vagy oszthass meg másokkal. Azért, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból és részt vegyél egy olyan eseménysorozaton ahol teljesen önmagad lehetsz és együtt vagy a kollégákkal. Informálódhass, beszélgethess, tapasztalatokat oszhass meg másokkal.

LashAgora műszempilla építő versenyre az alábbi lehetőségeket kínálja:

  • Nemzetközi megmérettetés, és elismerés
  • Nemzetközi zsűri és csapat
  • Konferencia, ahol minden új innovációval és trenddel megismerkedhetsz
  • Kommunikációs lehetőségek szakmai szinten
  • Rengeteg szponzor ajándék
  • Elismerő oklevél
  • Hangulat és élmény

A LashAgora versenyt a Lash Style Academy szervezi, mely egyben a LashAgora Nemzetközi szempilla építő verseny és konferencia egyedülálló tulajdonosa. A Lash Style Academy egy Ausztriai székhelyű több céget és vállalkozást felölelő műszempilla építő kellékeket forgalmazó vállalat, melynek tulajdonosa Hajnalka Simon-Lendvai.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram