Rólunk / LashAgora

Történetünk

A LashAgora egy nemzetközi műszempillaépítő verseny és konferencia.

Úgy határoztunk, hogy a műszempilla építő verseny és konferencia megrendezését először 2022 -ben Magyarországon is megszervezzük, annak ellenére is, hogy a LashAgora korábbi rendezvényeit Bécsben tartottuk.

Helyszín: Société 1051 Budapest, Sas utca 15.
Időpont: 2022.10.28-29-30

A számtalan érdeklődés és szakemberek általi felkeresés mind arra sarkallt bennünket, hogy rendezvényünket idén először Budapesten tartsuk meg, egy erre maximálisan alkalmas helyen, mely mind színvonalában, mind pedig adottságaiban megfelel az elvárásoknak.

Várjuk tehát a szakemberek jelentkezését, hogy megmérettessék magukat egy olyan versenyen, melynek neve nemzetközileg is elismert és több mint 1000 versenyző vett rajta részt az évek alatt. A világ egyik legelismertebb, legkedveltebb és garantáltan korrekt versenye a szakemberek körében.

Bajnokok Bajnoka

Legyél Te idén a bajnok a LashAgora rendezvényen, és vidd el az abszolút nyertesnek járó kupát, a Bajnokok Bajnoka címet, a rengeteg értékes nyereményt és a lehetőséget, hogy a következő évben a zsűriként követhesd figyelemmel a rendezvényt! 

Minden résztvevő oklevelet és ajándék csomagokat kap. A győztesek pedig ezen felül további ajándékokat és serleget vihetnek haza!

index-07
index-04

Eljött most a te időd!

Mutasd meg mit tudsz!

Miért válaszd a LashAgorát?

Eljött az ideje, hogy részt vegyél egy igazán kiemelkedő és profi rendezvényen! A verseny számokra kellő idő áll rendelkezésre és a környezet adottságaira is nagy hangsúlyt fordítunk.

Tiszta verseny értékelés

Nemzetközi zsűri, ellenőrizhető értékelések, kiosztott értékelő lapok, melyek a Te fejlődésedet támogatják. Három versenyzői színt kategória, master, professional és expert.

Versenyzői támogatás

Ügyelünk a megfelelő verseny körülményekre, figyeljük a páratartalmat, és a lehetőségeket, hogy minden körülmény adott legyen egy jó versenyhez.

Online versenyek

Az élő verseny mellett online versenyzésre is van lehetőség azoknak akik nem tudnak részt venni az eseményeken.

Gálavacsora és ismerkedés

A versenyszámok győztesei a gálavacsorán kerülnek kihirdetésre. Itt nyílik lehetőség a kollégák egymás közötti kommunikációjára is. Megismerkedhetsz a zsűri tagjaival akár egy szakmai beszélgetés keretein belül.

Támogatóink

A 2022-es év LashAgora rendezvényét az alábbi partnereink támogatták