Hogy nevezz a szempilla építő versenyre

Nevezés a szempillaépítő versenyre

Ahhoz, hogy el tudj indulni versenyzőként a LahAgora Magyarországon megszervezett műszempilla építő versenyén nevezésre van szükséged, mely garantálja a helyedet a versenyen. Lehetőséged van a versenyre és a konferenciára is egyeszerre megvásárolni a jegyedet.

Fontos tudnivaló, hogy a LashAgora egy zárt esemény, melyen kizárólag jegy elővétellel lehet részt venni. Helyszíni jegyvásárlásra és nevezésre nincs lehetőség. Ennek elsődleges oka, hogy számolnunk kell a versenyzői létszámmal, az ágyakkal és egyéb lehetőségekkel.

Minden versenyző egy speciális erre a célra készített kártyát kap, amivel igazolni tudja a részvételét. A modellek külön modellkártyát kapnak, amivel részt vehetnek a versenyen. A modellkártyának és a modell részvételének a versenyszámokon külön díjazása nincsen.

A versenyzők a versenyen és vagy a konferencián való részvételért elismerő oklevelet kapnak.

A nevezés roppant egyszerű

Semmi másra nincs szükséged, mint kiválasztani, hogy melyik kategóriában vagy kategóriákban szeretnél indulni, és azokat a jegyeket megvásárolni a weboldalon keresztül. A megvásárolt jegyek egyben a nevezéseid is a versenyszámokra

A jegyeket megvásárolhatod regisztráció nélkül is, illetve regisztrációval. A regisztráció előnyei, hogy folyamatosan értesülhetsz az új lehetőségekről.

Amennyiben további kérdéseid merülnének fel kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram